Domov > Novice > Ink Benefit Proffesional, A3 Brother tiskalniki
 
  • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
 
 
 

Ink Benefit Proffesional, A3 Brother tiskalniki

Pošlji prijatelju
Natisni
 
 
01.01.1900
Spoznajte nove brizgalne večfunkcijske naprave Brother, ki nudijo storitve poslovnega razreda. Robustnost in nizki stroški tiskanja prinašajo brezbrižno tiskanje velikih količin. Večfunkcijske naprave, ki dajejo več za manj.

NATISI TRAJNE KAKOVOSTI
Vaši grafikoni, slike in predstavitve ne bodo nikoli več dolgočasni. Nova hitro sušeča se črnila zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja z visoko intenziteto črne in z živimi barvami. Natisi so odporni na vodo in bledenje, zato bodo vaši dokumenti zagotovo prestali preizkus časa.

POVEZOVANJE NA DOSEGU ROKE
Krmarite tiskalna opravila in funkcije tiskalnika z lahkoto prek z 9,3-cm barvnega LCD-zaslona na dotik (MFC-J3930DW). Vgrajeni Ethernet in brezžične zmogljivosti vam omogočajo tudi, da povežete vse svoje naprave na eno napravo za dodatno udobje. Tiskanje še nikoli ni bilo tako enostavno.
 
NIZKI STROŠKI NA STRAN
Nizke stroške tiskanja prinašajo Brotherjeve super velike kartuše. Črna kartuša InkBenefit Professional natisne do 3.000 strani, barvna pa 1.500 strani, kar pomeni, da boste plačali manj za več izpisov.
Prihranite pri stroških tiskanja z opcijskimi super velikimi kartušami. Več visokokakovostnih natisov za manj stroškov.

MANJ DODAJANJA PAPIRJA S KAPACITETO DO 600 LISTOV
Predstavljamo zmogljivost tiskanja velikih količin brez potrebe po stalnem dodajanju papirja. Standardni pladenj za papir sprejme do 250 listov, večnamenski pladenj pa do 100 listov. Kapaciteto lahko povečate s spodnjim pladnjem za dodatnih 250 listov, kar pomeni skupno kapaciteto papirja do 600 listov (samo pri MFC-J3930DW).
 
IZKUŠNJA MOŽNOSTI TISKANJA A3
Pozabite na stisnjene preglednice, nerazločne fotografije in nepregledna dokumente. Vsi modeli te serije imajo sposobnost tiskanja velikosti A3. Razširite, izpostavite in predstavite svoje delo, ne da bi pri tem izgubili kak podatek. Najsi tiskate dokumente velikega formata ali majhno sliko, izberite tisto velikost papirja, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Poleg naštetega modela MFCJ3530DW in MFC-J3930DW ponujata tudi možnosti skeniranja, kopiranja in faksiranja v velikosti A3, kar pomeni hitrejše, pametnejše in učinkovitejše opravljanje nalog. Velikost A3 pušča vtis.. 
 
 
 
 
 
Copyright DISS d.o.o. 2010
Računalniška izvedba BuyITC d.o.o.