Domov > Novice > Serija tiskalnikov nalepk QL-800
 
 • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
 
 

Serija tiskalnikov nalepk QL-800

Pošlji prijatelju
Natisni
 
 
15.02.2018
Pametna serija QL-800 vam ponuja tri izredne prednosti:
 • edinstveno možnost tiskanja privlačnih dvobarvnih nalepk v črni in rdeči barvi na zahtevo,
 • prožnost tiskanja neskončnih nalepk dolžine do 1 m in priročnost ustvarjanja in brezžičnega tiskanja nalepk neposredno iz vaše mobilne naprave.
 • Poleg tega je tu še vgrajeni samodejni rezalnik traku za profesionalno dokončanje opravila.
 
 

Glavne značilnosti serije QL-800

Črno-rdeče tiskanje nalepk

 • Najsi gre za označevanje alergenov v hrani, nujno pošto, zaupne datoteke ali označevanje opreme – vpadljive črne in rdeče nalepke* pomenijo očitno spremembo v vašem podjetju.
Tiskanje na neskončni trak 
 • Neskončni trakovi vam omogočajo oblikovanje nalepk do dolžine enega metra – vse, kar potrebujete, dobite v enem samem zvitku in se hkrati izognete odpadku nalepk.

Aplikacija za brezžično tiskanje 

 • Tiskajte kjer koli z brezžičnimi tiskalniki nalepk.** Dotaknite se tipke prenosnega računalnika ali povlecite po zaslonu pametnega telefona – aplikacija vam omogoča vse, kar potrebujete za oblikovanje in tiskanje nalepk na poti.
Tiskalnik nalepk lahko uporabite v
 • PisarniPoskrbite, da bo zlahka najti vaše datoteke in da bo nujna pošta vzbudila vizualni občutek nujnosti s črnimi in rdečimi nalepkami z našega dvobarvnega neskončnega zvitka. Druga možnost je tiskanje v črni barvi tako na neskončne kot na rezane nalepke.
  Na voljo so naslovne nalepke, nalepke za datoteke, za škatle za shranjevanje, za police, za pisarniške potrebščine in nalepke za začasno označevanje opreme.
   
 • Upravljanju objektovPritegnite takojšnjo pozornost s črnimi in rdečimi nalepkami. Izdelajte vpadljive nalepke po meri za začasno označevanje opreme z našega dvobarvnega neprekinjenega zvitka. Druga možnost je tiskanje v črni barvi na obstojnejše filmske trakove.

  Na voljo so nalepke za začasno označevanje opreme, za značke za obiskovalce, za pisarniško opremo in za pisarniško pohištvo.
   
 • Poštnih storitvah in skladiščenju
Natisnite dobro vidne naslovne nalepke in nalepke za ravnanje v nekaj sekundah na naše dvobarvne neskončne zvitke ter si tako zagotovite varno in pravočasno dostavo pošiljk.
Na voljo so naslovne nalepke, nalepke za ravnanje, za skladiščne police, nalepke s črtno kodo za blago, palete in škatle ter za začasno označevanje opreme.
 
 • Maloprodaji
Povečajte svojo prodajo s pozornost vzbujajočimi nalepkami s ceno in ponudbo, natisnjenimi v črni in rdeči barvi na našem dvobarvnem neskončnem zvitku. Tiskalnik nalepk QL-820NWB ima samostojni LCD-zaslon na dotik in opcijsko bazo za baterije – kot nalašč za trgovine.
Na voljo so nalepke za izdelke, nalepke s cenami, nalepke s promocijsko/posebno ponudbo, nalepke s črtno kodo za sledljivost pri skladiščenju in nalepke za začasno označevanje opreme.
 
 • Živilski industriji ,… 
Oblikujte privlačne nalepke za označevanje živil z našimi dvobarvnimi neskončnimi zvitki in poudarite alergene, roke trajanja in ponudbo v črni in rdeči barvi. QL-820NWB ima samostojni LCD-zaslon na dotik za tiskanje nalepk na kraju priprave.
Na voljo so nalepke za označevanje alergenov, nalepke z navodili za pripravo hrane, nalepke za izdelke, nalepke za police hladilnikov in nalepke s črtno kodo.

Kontakt:

Marjanca Jeler     marjanca.jeler@diss.si     01 420 55 08
Marko Kutnar       marko.kutnar@diss.si      01 420 55 15
 
 
 
 
 
Copyright DISS d.o.o. 2010
Računalniška izvedba BuyITC d.o.o.