Domov > Novice > Novi brezžični zvočnik Sony EXTRA BASS SRS-XB21
 
  • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
POVEZAVE
 
 
Priponke
 
 
 
 
 

Novi brezžični zvočnik Sony EXTRA BASS SRS-XB21

Pošlji prijatelju
Natisni
 
 
17.04.2018
Naj se zabava prične z novim brezžičnim zvočnikom Sony EXTRA BASS SRS-XB21
 
  • Zaslišite globok in udaren EXTRA BASS™ z novim načinom LIVE SOUND, ki poustvari občutek poslušanja nastopa v živo.
  • Uživajte v svobodi in vzemite zvočnike kamorkoli, saj so odporni na vodo in prah po standardu IP67.
  • Uporabite nov način ‘Party Booster’ in ustvarite popolno vzdušje zabave.
  • Povežite do 100 zvočnikov v ‘Wireless Party Chain’ in naredite zabavo še boljšo in večjo.
 
Nov način LIVE SOUND
Kakovost zvoka novih Sonyjevih zvočnikov bo ustvarila popolno vzdušje, saj ti zvočniku ustvarijo 3-dimenzionalno doživetje zvoka, zaradi česar se počutite, kot bi se nahajali sredi glasbenega festivala, kjer so nastopajoči naravnost pred vami. Zahvala za to gre novemu digitalnemu procesorju signala (DSP) in zvočniku pod kotom, ki skupaj ustvarjata način LIVE SOUND.
Z vklopljenim načinom LIVE SOUND lahko čutite zvok, ki se širi navpično in vodoravno. Poleg tega so ti zvočniki zasnovani tako, da omogočajo globoke in udarne base, kar je odlično za predvajanje EDM, grime, hip-hop in podobnih glasbenih zvrsti s poudarjenimi basi.
 
Izboljšana trpežnost
Nova zasnova materialov zvočnikov, ki so na voljo v petih barvah, pomeni, da so zvočniki robustni in pralni. Morebitno politje s tekočino ne bo nikoli več problem, saj so odporni na vodo in prah po standardu IP67. Vse to pomeni, da lahko uživate v zabavi na plaži, ob bazenu, ali jih celo postavite v blato – brez skrbi, da bi jih poškodovali. Ti mogočni zvočniki so odporni celo na rjo, zato bodo preživeli tudi, če ponesreči pridejo v stik z morjem.
 
Ustvarite svoj ritem zabave
Naj bo zvočnik vaš nov gostitelj zabave in naj razveseljuje udeležence z novim igrivim načinom ‘Party Booster’. Uporabite ga namreč lahko kot inštrument, saj zazna tapkanje iz petih različnih smeri, kar mu omogoča vgrajen merilnik pospeškov, ki na podlagi tapkanja ustvarja zvok in svetlobne učinke. Izjemno zabavna izkušnja, ki z interaktivnim ustvarjanjem glasbe še bolj poveže vse udeležence zabave.
 
Novo brezžično povezovanje zvočnikov v ‘Wireless Party Chain’
Zdaj lahko prvič ustvarite base tako, da skupaj povežete do 100 združljivih Sonyjevih zvočnikov. Z njimi lahko napolnite sobo ali ustvarite steno zvočnikov za izjemno bogato izkušnjo EXTRA BASS™, ki bo z globokimi, udarnimi basi povezala vse udeležence zabave.
 
 
 
 
 
 
Copyright DISS d.o.o. 2010
Računalniška izvedba BuyITC d.o.o.