Domov > Novice > SONY zunanji SSD diski
 
  • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
 
 

SONY zunanji SSD diski

Pošlji prijatelju
Natisni
 
 
08.05.2018
Sony najavlja novo serijo SSD pogonov za hitro in kompaktno shranjevanje podatkov
 
  • Najnovejše zunanje SSD pogone je mogoče uporabljati z različnimi napravami z operacijskim sistemom Android, saj so združljivi z USB Type-C.
  • Z novo funkcijo povezovanja s Sonyjevimi fotoaparati serije α hitro in enostavno naredite varnostne kopije fotografij.
  • Zelo visoke hitrosti prenosa ter trpežna in kompaktna oblika.
 
Sony razširja ponudbo zunanjih SSD pogonov (Solid-State Drive) s povsem novo vrhunsko serijo SL-E. To odlikuje visoka kapaciteta SSD-ja v stilsko oblikovanem ohišju, ki je dovolj majhno, da ga lahko shranite v žep. Ob tem novi SSD pogoni nudijo tudi visoko hitrost in varen prenos podatkov.
 
Zasnovani z mislijo na potrebe profesionalnih uporabnikov kot so arhitekti, inženirji in raziskovalci, so novi priročni SSD-ji manjši od kreditne kartice. Z njimi lahko do 960 GB shranjenih podatkov vzamete kamorkoli in imate tako vse pomembne dokumente vedno s seboj.
 
 
Združljivi s široko paleto naprav
 
Novi Sonyjevi SSD-ji so opremljeni s kompaktnim in obrnljivim priključkom USB Type-C za povezavo z vsemi najnovejšimi mobilnimi napravami, pa tudi z napravami, ki uporabljajo klasične kable USB-A. Možnost povezovanja z obema vrstama kablov zagotavlja široko združljivost z napravami - od osebnih računalnikov z operacijskim sistemom Mac ali Windows, do pametnih mobilnikov in tablic s sistemom Android.
 
Idealno orodje za profesionalne fotografe
 
SSD pogoni serije SL-E predstavljajo izvrstno rešitev za profesionalne digitalne fotografe. Vmesnik USB 3.1 Gen 2 nudi široko propustnost in ultra hitro povezavo z računalnikom, s čimer so novi Sonyjevi SSD-ji popoln partner za hitro delo z zmogljivimi fotoaparati kot je na primer novi Sony α7 III. Hitrosti prenosa podatkov dosegajo do 540 MB/s pri branju in 520 MB/s pri zapisovanju. Zato so SSD pogoni serije SL-E odlični za hitro ustvarjanje varnostnih kopij ter hitro pregledovanje in obdelavo fotografij.
 
Vse to je združeno v priročnem in trpežnem izdelku, ki ga je vedno koristno imeti s seboj tako pri fotografiranju na terenu, kot tudi pri profesionalnem delu na drugih področjih, kjer se srečujemo s potrebo po shranjevanju, enostavnem prenašanju in hitrem dostopu do velikih količin podatkov.
 
Vaši podatki v varnih rokah
 
SSD pogoni SL-E uporabljajo bliskovni pomnilnik, zato za razliko od trdih diskov nimajo premikajočih ali vrtečih se elementov. To še povečuje njihovo odpornost na tresljaje in udarce ter zmanjšuje možnost mehanske okvare in s tem povezane izgube podatkov. Priložena je tudi programska oprema ENC DataVault Lite, s katero lahko zagotovite popolno varnost vaših datotek.
 
Da so novi Sonyjevi SSD pogoni premišljeno zasnovani, dokazujeta tudi narebrena površina ohišja za boljši oprijem ter enostavno viden LED indikator branja in zapisovanja.
 
Model s kapaciteto 240 GB bo naprodaj za približno 169 evrov in bo na voljo od maja 2018 dalje.
Model s kapaciteto 480 GB bo naprodaj za približno 289 evrov in bo na voljo od maja 2018 dalje.
Model s kapaciteto 960 GB bo naprodaj za približno 499 evrov in bo na voljo od maja 2018 dalje.
 
 
 
 
 
 
Copyright DISS d.o.o. 2010
Računalniška izvedba BuyITC d.o.o.