Zakaj postati ALSO partner?

Pošlji prijatelju
Natisni
 

Biti ALSO partner pomeni imeti konkurenčno prednost, ker vam prilagodljiva ter strokovno usposobljena prodajna ekipa hitro, prijazno in strokovno pomaga pri vseh vprašanjih na IT področju. S spremljanjem trendov na svetovnem in lokalnem trgu vedno najdemo ugodno rešitev za vas.
 

Ker je znanje temelj uresničevanja naših in hkrati vaših vizij, organiziramo izobraževanja, poslovna srečanja ter seminarje tekom celega leta. Da bi sam proces nakupa naredili bolj enostaven in hkrati zanimiv ter igriv, redno pripravljamo različne akcije in nagradne igre, s katerimi lahko prihranite in dobite priložnost, da se potegujete za marsikatero vredno nagrado iz našega prodajnega programa.
 

Ker vemo, da je vaš čas dragocen, se trudimo, da nakup računalniške opreme opravite hitro in brez težav, zato se hitro odzovemo na vaše povpraševanje. S statusom našega partnerja pa si lahko zagotovite tudi dostop do naše b2b spletne trgovine, na kateri lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu spremljate aktualno zalogo, cene in akcije iz naše ponudbe. Po registraciji lahko oddate prvo naročilo  preko naše b2b spletne aplikacije in izbirate med aktualnimi artikli različnih blagovnih znamk ter z le nekaj kliki opravite nakup.
 

Seveda se ugodnosti in prednosti, ki vam jih ponujamo, kot našemu zvestemu partnerju, ne končajo tukaj. Našim partnerjem ponujamo tudi ugodne finančne modele ter različne načine dostave za naročeno blago.
 

Veselimo se poslovnega sodelovanja z vami.
 

ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.

 
 
Copyright ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.