Domov > Novice > HP barvni laserski tiskalniki z že aktivno 3 letno garancijo ob nakupu
 
  • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
 
 

HP barvni laserski tiskalniki z že aktivno 3 letno garancijo ob nakupu

Pošlji prijatelju
Natisni
 
 
30.05.2018
Povečajte učinkovitost s hitrim barvnim tiskanjem
Zagotavlja HP kakovost


 
HP Color LaserJet Pro M254nw Printer; barvni laserski tiskalnik z mrežo in wireless-om
Prvo stran natisne v 10 sekundah iz energetsko učinkovitega načina, omogoča pa manj polnjenja papirja z zmogljivim 250-listnim podajalnikom. Natisne 21 strani na minuto, tako črnobele kot barvne. Deluje preko USB vmesnika in s HP Auto-ON/Auto-Off tehnologijo pa varčuje z energijo.
Natisnite ostre tekste, odebeljene črne barve in žive grafike s preciznim tonerjem. Tonerje lahko zamenjate hitro in brez nepotrebne umazanije. Z JetIntelligence tehnologijo kartuš boste privarčevali in natisnili več. Tiskalnik je tudi kompatibilen s HP ePrint, Apple AirPrint™, Mopria™-certified, Wireless Direct Printing in Mobile Apps. Omogočeno je tudi direktno tiskanje iz mobilnikov in tablic.
 
HP Color LaserJet Pro M254dw Printer; M254nw + duplex
 
HP Color LaserJet Pro MFP M180n Printer; barvna laserska multifunkcijska naprava z mrežo
 
HP Color LJ Pro MFP M181fw Printer ; M180n + fax + wireless
Prvo stran natisne v 11 sekundah iz energetsko učinkovitega načina, omogoča pa manj polnjenja papirja z zmogljivim 150-listnim podajalnikom. Natisne 16 strani na minuto, tako črnobele kot barvne. Deluje preko USB vmesnika in s HP Auto-ON/Auto-Off tehnologijo pa varčuje z energijo. Multifunkcionalnost ponuja faks, tiskanje, skeniranje in kopiranje. Natisnite ostre tekste, odebeljene črne barve in žive grafike s preciznim tonerjem. Tonerje lahko zamenjate hitro in brez nepotrebne umazanije. Z JetIntelligence tehnologijo kartuš boste privarčevali in natisnili več. Tiskalnik je tudi kompatibilen s HP ePrint, Apple AirPrint™, Mopria™-certified in Wireless Direct Printing.
 
HP Color LaserJet Pro MFP M280nw Prntr ; barvna laserska multifunkcijska naprava z mrežo in wireless-om
 
HP Color LaserJet Pro MFP M281fdn Prntr; M280nw + fax + duplex
 
HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw Prntr; M280nw + fax + duplex + wireless
Prvo stran natisne v 10 sekundah iz energetsko učinkovitega načina, omogoča pa manj polnjenja papirja z zmogljivim 250-listnim podajalnikom. Natisne 21 strani na minuto, tako črnobele kot barvne. Deluje preko USB vmesnika in s HP Auto-ON/Auto-Off tehnologijo pa varčuje z energijo. Multifunkcionalnost ponuja faks, tiskanje, skeniranje in kopiranje. Natisnite ostre tekste, odebeljene črne barve in žive grafike s preciznim tonerjem. Tonerje lahko zamenjate hitro in brez nepotrebne umazanije. Z JetIntelligence tehnologijo kartuš boste privarčevali in natisnili več. Tiskalnik je tudi kompatibilen s HP ePrint, Apple AirPrint™, Mopria™-certified, Wireless Direct Printing in Mobile Apps. Omogočeno je tudi direktno tiskanje iz mobilnikov in tablic.
 
 
 
 
 
Copyright ALSO Technology Ljubljana, d.o.o.