Domov > Novice
 
  • ARHIV
 
 
RSS iz sveta
 
 
14.05.2019

Acer je že pokazal, da zna ponuditi vrhunske izdelke, ki vizualno in strojno zadostijo potrebe različnih uporabnikov. Tudi njihova že uveljavljena serija lahkih in tankih prenosnikov Swift je taka. Tokrat vam predstavljamo prenosnik Swift 3 četrte generacije in priznati je treba, da gre res za navdušujoče naprave. Slab poldrugi kilogram težak prenosnik, izdelan v celoti iz kovinskih materialov ponuja IPS zaslon s 14-palčno diagonalo (35,6 cm), osvetljeno tipkovnico, čitalec prstnih odtisov in cenovno zelo dostopno strojno opremo.


Predstavljeni model je opremljen z Intelovim Pentium 4417U procesorjem. Le-ta predstavlja cenovno ugodno izbiro, saj se procesor brez težav postavi ob bok Intel Core i3 7. generacije, kar se zmogljivosti tiče, finančno pa je, jasno, dostopnejši. Tako bo ta prenosnik kos vsem vsakdanjim opravilom, kot so pisarniške obveznosti, multimedijske vsebine in raziskovanje spleta. Ampak to niti niso njegove najbolj značilne lastnosti. Poleg lahkotnosti prenašanja ponuja tudi odlično avtonomijo vgrajene baterije, saj jo v tej konfiguraciji ponuja tudi do 12ur, kar bo zadoščalo za cel delovni dan ali dan v šoli brez potrebe po polnilcu. Tako je to lahko vaš vsakodnevni zanesljivi sopotnik, katerega boste radi pokazali tudi prijateljem.


Cena omenjenega modela ni pretirana, saj bo kmalu na voljo že za ceno, nižjo od 500 EUR, kar je za ponujeno konfiguracijo in premijski videz naprave več kot odlična cena. Prenosnik bo meseca junija na voljo pri vseh bolje založenih trgovcih po Sloveniji.

 
 
 
 
 
 
Copyright DISS d.o.o. 2010
Računalniška izvedba BuyITC d.o.o.